Despre

Noi
Bun venit pe pagina oficială a evenimentului sportiv Aiud Green Run by DP World!

Suntem încântați să vă anunțăm că a doua ediție a evenimentului organizat de Primăria și Consiliul Local Aiud, împreună cu Asociația Dr. Brendus Gyula Egyesület, va avea loc pe 14 septembrie 2024 în pitorescul municipiu Aiud, situat în inima Transilvaniei.

Aiud Green Run by DP World nu este doar un simplu eveniment sportiv. Ne dorim să promovăm un stil de viață sănătos și ecologic, încurajând participanții să își testeze limitele și să se bucure de frumusețea naturii în timp ce aleargă. Unul dintre punctele forte ale evenimentului nostru este traseul Semimaratonului, care trece prin păduri transilvănene sălbatice, oferind astfel o experiență unică pentru alergători.

În cadrul Aiud Green Run by DP World, vom oferi participanților trei tipuri de curse. 

  • Semimaraton 21km – cursă competitivă;
  • Cros de 8 km – cursă competitivă;
  • Family Run – cursă necompetitivă, deschisă tuturor familiilor formate din cel puțin un adult și un copil, și are ca scop promovarea unui stil de viață activ pentru întreaga comunitate.

Suntem mândri să avem alături de noi sponsorul nostru principal, DP World Romania, care ne susține în organizarea acestui eveniment. Colaborarea cu DP World este deosebit de valoroasă, deoarece împărtășim aceleași valori în ceea ce privește sustenabilitatea și protejarea mediului înconjurător.

Pe acest site veți găsi toate informațiile necesare pentru a vă înregistra la Aiud Green Run by DP World și pentru a vă pregăti pentru eveniment. Veți putea descoperi detalii despre traseu, premii, program, precum și alte informații utile.

Aiud Green Run by DP World

Cursele evenimentului

Semimaraton

21 Kilometri

70Lei
  • Traseul Semimaratonului Aiud Green Run by DP World este conceput pentru a-ți oferi o experiență memorabilă de alergare în mijlocul naturii, peisajelor transilvane și atmosferei autentice a municipiului Aiud. Indiferent de nivelul tău de experiență în alergare, acest traseu te va provoca și te va inspira să îți depășești limitele.

  • Afla mai multe
Inscrie-te
Cros

8 kilometri

70Lei
  • Traseul Crosului de 8 km din cadrul Aiud GreenRun by DP World oferă o experiență unică, în care participanții pot alerga pe o porțiune a traseului de Semi-maraton din zona Pădurii Poligon, ajungând într-un punct cu vedere panoramică asupra municipiului Aiud

  • Afla mai multe
Inscrie-te
Family Run

2 kilometri

30Lei (tarif per membru)
  • Family Run este o ocazie minunată de a petrece timp de calitate împreună cu familia și de a promova un stil de viață activ și sănătos. Indiferent de vârsta sau nivelul de pregătire fizică, toți membrii familiei pot să se implice și să se distreze în această cursă de 2 km.

  • Afla mai multe
Inscrie-te

Inscriere Rapida

premii

devino voluntar

kit concurs

descarca traseu

sponsorii

nostri

Sponsorul principal al evenimentului este DP World – cu peste 103.000 de angajați în 75 de țări, DP World este unul dintre principalii facilitatori ai comerțului internațional. Integrând infrastructura fizică (porturi și terminale intermodale) cu tehnologia, crează soluții care reduc perturbațiile în lanțurile de aprovizionare, de la poarta fabricii până la ușa clientului.

În România, DP World gestionează cel mai mare terminal de containere la Marea Neagră, situat în portul Constanța. Începând cu 2024 DP World operează și terminalul intermodal din Aiud Logistics Park prin care urmărește conectarea facilă a Transilvaniei cu piețele de producție și consum din întreaga lume.

Parteneri instituționali
Parteneri media