Cum

Te inscrii
DEVINO VOLUNTAR

Aiud Green Run by DP World nu ar fi posibil fără ajutorul voluntarilor noștri dedicați și pasionați. Dacă dorești să faci parte din echipa noastră și să contribui la succesul acestui eveniment extraordinar, te invităm să devii voluntar!

Ce presupune să fii voluntar?

Marcarea și curățarea traseelor, înainte și după concurs

Este una dintre activitățile de echipă deosebit de importante în pregătirea traseelor. Voluntarii care doresc să se alăture acestor activități trebuie să aibă o bună condiție fizică, dar vor avea parte și de peisaje memorabile. Te rugăm să fii disponibil în ultima săptămână înainte de concurs și în ziua imediat următoare.

Punct de start/finish

Vei fi implicat în distribuirea kiturilor de concurs și alte activități specifice zonelor de start/finish din cadrul unui eveniment sportiv.

Puncte de hidratare și alimentare

În cadrul cursei echipa de voluntari din punctele de hidratare și alimentare trebuie să fie mereu pregătită să ofere imediat pahare cu apă sau băuturi energizante alergătorilor. 

Puncte de control / Arbitri / Dirijare

La aceste puncte, responsabilitatea ta va fi să înregistrezi fiecare concurent care trece pe lângă tine. În același timp, concurenții vor avea nevoie de îndrumare, încurajări și o atmosferă pozitivă. Arbitrii vor putea furniza informații despre distanța până la următorul punct de alimentare și până la linia de sosire.

Foto / Video

Alergătorii se bucură atunci când sunt fotografiați pe traseu. Fotografii își pot alege cele mai spectaculoase locuri pentru a-și dovedi măiestria.

Închizătorii de traseu

Această activitate este excelentă pentru bicicliști. Pentru a te asigura că nu rămâne nimeni în urmă la sfârșitul fiecărei probe, voluntarii vor însoți ultimii alergători pe traseu. Pentru a îndeplini această responsabilitate importantă, ai nevoie de picioare puternice și o bună condiție fizică. Poziția de închizător de traseu necesită rezistență și perseverență pentru a te asigura că niciun participant nu este lăsat în urmă.

Garantat vei avea parte de:
  • Ambianță prietenoasă și energizantă: Vei face parte dintr-o echipă entuziastă și vei interacționa cu participanții, oferindu-le suport și încurajare pe parcursul evenimentului. Vei contribui la crearea unei atmosfere prietenoase și pline de energie pentru toți cei implicați.
  • Oportunitate de a cunoaște oameni noi: Ca voluntar la Aiud Green Run by DP World, vei avea șansa de a întâlni oameni pasionați de sport, de natură și de comunitate. Vei lega prietenii noi și vei crea amintiri de neuitat alături de colegii tăi de echipă.
  • Recunoaștere și mulțumiri: Vom recunoaște și aprecia contribuția ta ca voluntar prin oferirea unui kit de voluntar, diplome de voluntariat și, desigur, prin multe mulțumiri și aprecieri din partea noastră și a participanților.
Cum te poți înscrie ca voluntar?
  • Completează formularul de mai jos cu datele tale și specifică disponibilitatea ta pentru perioada evenimentului.

Vei primi un răspuns din partea echipei noastre pentru a stabili detalii suplimentare și a-ți atribui rolul de voluntar.

Te așteptăm cu brațele deschise să faci parte din echipa noastră. Dacă ai întrebări sau dorești mai multe informații despre programul de voluntariat, nu ezita să ne contactezi prin intermediul paginii de contact de pe site-ul nostru. Echipa noastră îți va oferi toate detaliile necesare.

Aiud Green Run by DP World

Cursele evenimentului

Semimaraton

21 Kilometri

70Lei
  • Traseul Semimaratonului Aiud Green Run by DP World este conceput pentru a-ți oferi o experiență memorabilă de alergare în mijlocul naturii, peisajelor transilvane și atmosferei autentice a municipiului Aiud. Indiferent de nivelul tău de experiență în alergare, acest traseu te va provoca și te va inspira să îți depășești limitele.

  • Afla mai multe
Inscrie-te
Cros

8 kilometri

70Lei
  • Traseul Crosului de 8 km din cadrul Aiud GreenRun by DP World oferă o experiență unică, în care participanții pot alerga pe o porțiune a traseului de Semi-maraton din zona Pădurii Poligon, ajungând într-un punct cu vedere panoramică asupra municipiului Aiud

  • Afla mai multe
Inscrie-te
Family Run

2 kilometri

30Lei (tarif per membru)
  • Family Run este o ocazie minunată de a petrece timp de calitate împreună cu familia și de a promova un stil de viață activ și sănătos. Indiferent de vârsta sau nivelul de pregătire fizică, toți membrii familiei pot să se implice și să se distreze în această cursă de 2 km.

  • Afla mai multe
Inscrie-te

Inscriere Rapida

premii

devino voluntar

kit concurs

descarca traseu

sponsorii

nostri

Sponsorul principal al evenimentului este DP World – cu peste 103.000 de angajați în 75 de țări, DP World este unul dintre principalii facilitatori ai comerțului internațional. Integrând infrastructura fizică (porturi și terminale intermodale) cu tehnologia, crează soluții care reduc perturbațiile în lanțurile de aprovizionare, de la poarta fabricii până la ușa clientului.

În România, DP World gestionează cel mai mare terminal de containere la Marea Neagră, situat în portul Constanța. Începând cu 2024 DP World operează și terminalul intermodal din Aiud Logistics Park prin care urmărește conectarea facilă a Transilvaniei cu piețele de producție și consum din întreaga lume.

Parteneri instituționali
Parteneri media