Despre

Traseu
Family Run este o cursă scurtă, de aproximativ 2 km și reprezintă o oportunitate perfectă pentru întreaga familie de a se bucura de mișcare în aer liber și de a se implica în evenimentul Aiud Green Run by DP World.  

Iată o descriere a acestei curse:

 • Startul cursei Family Run se va da în același loc ca și celelalte curse, în centrul municipiului Aiud, lângă Cetatea Aiudului. Atmosfera va fi plină de veselie și energie, iar alergătorii de toate vârstele vor fi pregătiți să pornească în această aventură sportivă.
 • Traseul cursei va fi adaptat pentru a se potrivi cu distanța de 2 km, oferind o alergare ușoară și accesibilă pentru toți participanții, indiferent de vârstă sau nivel de pregătire fizică.
 • Pe parcursul traseului, alergătorii vor avea ocazia de a explora zona din jurul centrului orașului Aiud și de a se bucura de peisajele și atracțiile locale. Fie că este vorba de clădiri istorice sau de locuri interesante din oraș, cursa Family Run oferă o incursiune distractivă și plină de descoperiri.
 • Participanții vor fi încurajați de echipa de organizare și de alți alergători de pe margine, creând o atmosferă plină de încurajare și susținere. Alergarea împreună cu ceilalți membri ai familiei și cu prietenii va aduce un sentiment de comunitate și de distracție pe tot parcursul cursei.
 • Sosirea se va face în centrul muinicipiului Aiud. Aici, alergătorii vor fi întâmpinați cu aplauze și felicitări din partea publicului și a voluntarilor. Fiecare participant va primi o medalie de finalizare, recompensându-i eforturile și participarea la eveniment.

Family Run este o ocazie minunată de a petrece timp de calitate împreună cu familia și de a promova un stil de viață activ și sănătos. Indiferent de vârsta sau nivelul de pregătire fizică, toți membrii familiei pot să se implice și să se distreze în această cursă de 2 km.

Așadar, pregătește-te să alergi alături de familia ta, să creezi amintiri de neuitat și să te bucuri de spiritul Aiud Green Run by DP World în cadrul cursei Family Run!

JOI – 14 SEPTEMBRIE 2023

07:30 – 16:00 Ridicarea kiturilor de concurs, Primăria Aiud

VINERI – 15 SEPTEMBRIE 2023

07:30 – 20:00 – Ridicarea kiturilor de concurs, Primăria Aiud

SÂMBĂTĂ – 16 SEPTEMBRIE

07:00 – 08:15Ridicarea kiturilor de concurs, zona de start

08:30 – 08:50Încălzirea oficială

12:00 – Start FAMILY RUN – 2 Km

12:30 Premiere

Zona de start / finish: Primaria Aiud

 

Click aici pentru a descarca traseul

days
:
hrs
:
min
:
sec
0
Inscrisi

Inscriere Rapida

premii

devino voluntar

kit concurs

descarca traseu

Aiud Green Run by DP World

Cursele evenimentului

Semimaraton

21 Kilometri

70Lei
 • Traseul Semimaratonului Aiud Green Run by DP World este conceput pentru a-ți oferi o experiență memorabilă de alergare în mijlocul naturii, peisajelor transilvane și atmosferei autentice a municipiului Aiud. Indiferent de nivelul tău de experiență în alergare, acest traseu te va provoca și te va inspira să îți depășești limitele.

 • Afla mai multe
Inscrie-te
Cros

8 kilometri

70Lei
 • Traseul Crosului de 8 km din cadrul Aiud GreenRun by DP World oferă o experiență unică, în care participanții pot alerga pe o porțiune a traseului de Semi-maraton din zona Pădurii Poligon, ajungând într-un punct cu vedere panoramică asupra municipiului Aiud

 • Afla mai multe
Inscrie-te
Family Run

2 kilometri

20Lei (tarif per membru)
 • Family Run este o ocazie minunată de a petrece timp de calitate împreună cu familia și de a promova un stil de viață activ și sănătos. Indiferent de vârsta sau nivelul de pregătire fizică, toți membrii familiei pot să se implice și să se distreze în această cursă de 2 km.

 • Afla mai multe
Inscrie-te

sponsorii

nostri

Sponsorul principal al evenimentului este DP World – cu peste 103.000 de angajați în 75 de țări, DP World este unul dintre principalii facilitatori ai comerțului internațional. Integrând infrastructura fizică (porturi și terminale intermodale) cu tehnologia, crează soluții care reduc perturbațiile în lanțurile de aprovizionare, de la poarta fabricii până la ușa clientului.

În România, DP World gestionează cel mai mare terminal de containere la Marea Neagră, situat în portul Constanța. Începând cu 2023 DP World va opera și terminalul intermodal din Aiud Logistics Park prin care urmărește conectarea facilă a Transilvaniei cu piețele de producție și consum din întreaga lume.

Parteneri instituționali
Parteneri media