Despre

Traseu
Traseul Crosului de 8 km din cadrul Aiud GreenRun by DP World oferă o experiență unică, în care participanții pot alerga pe o porțiune a traseului de Semimaraton din zona Pădurii Poligon, ajungând într-un punct cu vedere panoramică asupra municipiului Aiud.

Iată o descriere a acestui traseu special:

  • Startul Crosului se va da împreună cu participanții la Semimaraton, în centrul municipiului Aiud, lângă Cetatea Aiudului. Atmosfera va fi plină de entuziasm și determinare, iar alergătorii vor porni pe același drum principal (Transapuseana) ca și cei din Semimaraton.
  • Pe măsură ce alergătorii se îndepărtează de centrul orașului, traseul îi va duce prin peisaje frumoase, cu păduri, dealuri și vegetație verde. Vor experimenta liniștea și frumusețea naturii transilvane pe parcursul alergării lor.
  •  Punctele de hidratare și punctele de control vor fi disponibile pe parcursul traseului, asigurându-se că fiecare alergător se simte susținut și îngrijit.
  • Traseul se va încheia în centrul orașului Aiud, unde alergătorii vor fi întâmpinați cu aplauze și încurajări din partea publicului și a voluntarilor. 

Crosul de 8 km Aiud Green Run by DP World îți oferă o oportunitate minunată de a alerga în mijlocul naturii transilvane și de a-ți depăși limitele. Prin participarea ta la această cursă, poți fi parte a unui efort colectiv pentru un viitor mai verde și mai curat.

JOI – 12 SEPTEMBRIE 2024

07:30 – 16:00 Ridicarea kiturilor de concurs, Primăria Aiud

VINERI – 13 SEPTEMBRIE 2024

07:30 – 20:00 – Ridicarea kiturilor de concurs, Primăria Aiud

SÂMBĂTĂ – 14 SEPTEMBRIE 2024

07:00 – 08:15Ridicarea kiturilor de concurs, zona de start

08:30 – 08:50Încălzirea oficială

09:00 – Start Cros – 8 Km

12:30 Premiere

Zona de start / finish: Primaria Aiud

 

Click aici pentru a deschide traseul

days
:
hrs
:
min
:
sec
0
Inscrisi

Inscriere Rapida

premii

devino voluntar

kit concurs

descarca traseu

Aiud Green Run by DP World

Cursele evenimentului

Semimaraton

21 Kilometri

70Lei
  • Traseul Semimaratonului Aiud Green Run by DP World este conceput pentru a-ți oferi o experiență memorabilă de alergare în mijlocul naturii, peisajelor transilvane și atmosferei autentice a municipiului Aiud. Indiferent de nivelul tău de experiență în alergare, acest traseu te va provoca și te va inspira să îți depășești limitele.

  • Afla mai multe
Inscrie-te
Cros

8 kilometri

70Lei
  • Traseul Crosului de 8 km din cadrul Aiud GreenRun by DP World oferă o experiență unică, în care participanții pot alerga pe o porțiune a traseului de Semi-maraton din zona Pădurii Poligon, ajungând într-un punct cu vedere panoramică asupra municipiului Aiud

  • Afla mai multe
Inscrie-te
Family Run

2 kilometri

30Lei (tarif per membru)
  • Family Run este o ocazie minunată de a petrece timp de calitate împreună cu familia și de a promova un stil de viață activ și sănătos. Indiferent de vârsta sau nivelul de pregătire fizică, toți membrii familiei pot să se implice și să se distreze în această cursă de 2 km.

  • Afla mai multe
Inscrie-te

sponsorii

nostri

Sponsorul principal al evenimentului este DP World – cu peste 103.000 de angajați în 75 de țări, DP World este unul dintre principalii facilitatori ai comerțului internațional. Integrând infrastructura fizică (porturi și terminale intermodale) cu tehnologia, crează soluții care reduc perturbațiile în lanțurile de aprovizionare, de la poarta fabricii până la ușa clientului.

În România, DP World gestionează cel mai mare terminal de containere la Marea Neagră, situat în portul Constanța. Începând cu 2024 DP World operează și terminalul intermodal din Aiud Logistics Park prin care urmărește conectarea facilă a Transilvaniei cu piețele de producție și consum din întreaga lume.

Parteneri instituționali
Parteneri media