VĂ RUGĂM CITIŢI CU ATENŢIE TERMENII ŞI CONDIŢIILE DE UTILIZARE:
Informații generale

Accesul pe site în vederea efectuării unei înscrieri este permis oricărui utilizator. Se consideră acceptarea acestor termeni și condiții dacă dumneavoastră accesați, vizitați, folosiți sau achiziționați produsele și/sau serviciile prezentate pe site-ul nostru. Menționăm că ne rezervăm dreptul de a realiza modificări site-ului sau acestor termeni și condiții fără a vă anunța în prealabil sau fără să ne justificăm motivele.

Întreg conținutul site-ului www.aiudgreenrun  este proprietatea Asociației Dr. Brendus Gyula Egyesület în conformitate cu legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea unuia dintre elementele existente ale site-ului nostru fără acordul nostru se pedepsește în conformitate cu prevederile legii în vigoare.

Prin înscrierea la concurs, participanții declară că au citit și sunt de acord cu prevederile acestui regulament. Dreptul de participare aparține în exclusivitate participantului care îndeplinește condițiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat automat în situația în care sunt furnizate date sau informații false, eronate sau necorespunzătoare în completarea datelor personale.

Servicii

Prin intermediul acestui website se pot face înscrieri la evenimentul Aiud Green Run by DP World organizat de către Asociația Dr. Brendus Gyula Egyesület și Primăria și Consiliul Local Aiud.Menționăm faptul că înscrierile sunt oferite în limita locurilor disponibile comunicate în regulamentele de participare ale evenimentelor.

Adăugarea unui pachet în coșul de cumpărături, dar fără finalizarea comenzii, nu semnifică înregistrarea unei înscrieri.

Pentru comenzile prin Internet, următorii pași trebuie urmați:
Pasul 0 – Alegerea cursei

În momentul în care decideți să vă înscrieți, vă rugăm accesați pagina de formular înscriere unde veți putea alege cursa la care doriți să participați.

Înscrierea dumneavoastră este validă după ce ați parcurs toți pașii corespunzători din formular si efectuarea plății.

Pasul 1 – Completarea formularului de participare.

După selecția cursei va trebui sa completați formularul de înscriere aferent cursei alese.

Atenție: Înscrierile vor fi rezervate pentru dumneavoastră și veți putea efectua plata contribuției de participare în termen de 3 zile. În caz contrar, înscrierea expira. 

Pasul 2 – Metoda de plata si Check-out.

În această secțiune puteți realiza selectarea metodei de plată și redirecționare către pasul de plată.

Pentru a finaliza comanda, apăsați pe “Finalizare înscriere”. Cu acest pas comanda va fi înregistrată și veți fi redirecționat către pasul de plată.

Pasul 4 – Plata si confirmare.

După completarea formularului de participare, va trebui să alegeți una din cele 2 metode de plată disponibile:

Plata onine prin card bancar: dacă alegeți această opțiune, veți fi redirecționat către procesatorul de plăți pentru a face plata online. După efectuarea cu succes a plății, înscrierile realizate vor fi confirmate imediat automat.

Plata prin transfer bancar: dacă alegeți această opțiune, înscrierile realizate vor fi confirmate manual în termen de maxim 3 zile lucrătoare de la efectuarea cu succes a plății.

După validarea înscrierii, veți primi via email confirmarea înscrierii și detaliile cursei / curselor la care v-ați inscris

Alte informații

Vizitatorii pot utiliza gratuit acest site. Utilizatorii care utilizează acest site convin să respecte condițiile de utilizare de mai jos, care sunt obligatorii pentru utilizatori. Dacă, după citirea cu atenţie a termenilor şi condiţiilor, nu sunteţi de acord cu acestea, nu utilizaţi acest site:

1.Acceptarea acordului:

Termenii şi condiţiile din Acordul privind termenii şi condiţiile de utilizare referitoare la site-ul nostru (site-ul) sunt acceptate de dumneavoastră. Prezentul Acord reprezintă acordul complet şi unic dintre noi şi dumneavoastră şi înlocuieşte toate celelalte acorduri, declaraţii, garanţii şi înţelegeri anterioare sau actuale cu privire la Site, mostrele gratuite de produse, conţinutul şi ofertele gratuite sau serviciile oferite de sau enumerate pe Site şi obiectul prezentului Acord. Este posibil să modificăm prezentul Acord în orice moment şi oricât de des, fără a vă informa sau a vă trimite vreo notificare specifică. Cel mai recent Acord va fi postat pe site şi poate fi citit de dumneavoastră înainte de a utiliza acest site. Este posibil să modificăm prezentul Acord în orice moment şi oricât de des, fără a vă informa sau a vă trimite vreo notificare specifică. Cel mai recent Acord va fi postat pe site şi ar trebui să îl citiţi înainte de a utiliza prezentul site.

2.Drepturi de autor: 

Organizarea, conţinutul, design-ul, grafica şi celelalte materiale asociate acestui Site sunt protejate de drepturile de autor aplicabile şi de alte legi proprietare, incluzând, fără limitare, legile privind proprietatea intelectuală. Copierea, reproducerea, utilizarea, modificarea sau publicarea, integrală sau parţială, a oricărui aspect sau a oricărei părţi a Site-ului, fără acordul nostru prealabil în scris, sunt strict interzise.

3.Ştergere şi modificare: 

Ne rezervăm dreptul, la aprecierea noastră exclusivă, să edităm sau să ştergem orice documente, informaţii sau alte elemente de conţinut care apar pe Site, inclusiv prezentul Acord, fără a vă trimite vreo notificare sau a avea vreo obligaţie faţă de dumneavoastră.

4.Sunteţi de acord să despăgubiţi, să apăraţi şi să exoneraţi ofiţerii, acţionarii, partenerii, avocaţii şi angajaţii noştri, inclusiv pe noi, de orice răspundere, pierderi, daune, reclamaţii şi cheltuieli, inclusiv onorariile rezonabile ale avocaţilor, în legătură cu încălcarea prezentului Acord sau cu utilizarea site-ului www.aiudgreenrun.ro

5.Exonerare de răspundere: 

Continutul, serviciile, mostrele gratuite de produse si ofertele gratuite de pe site sau enumerate pe site sunt oferite ,,Asa cum sunt’’, ,,Asa cum sunt disponibile’’ si toate garantiile, exprese sau implicite, sunt exonerate de raspundere, inclusiv, fara limitare, raspunderea referitoare la orice garantii implicite cu privire la titlu, neincalcare, caracterul commercial, calitatea sau caracterul adecvat pentru un anumit scop, in legatura cu acest site si cu orice site cu care are legatura. Este posibil ca informatiile si serviciile sa contina greseli, erori, probleme sau alte limitari. Nu ne asumam niciun fel de responsabilitate pentru utilizarea oricaror informatii sau servicii. In special, insa nu ca o limitare, nu ne asumam nici un fel de raspundere pentru orice daune indirecte, incidentale sau de consecinta (incluzand daunele pentru pierderea activitatii, pierderea profiturilor, pierderea banilor, litigii sau altele similare), legate de incalcarea contractului, incalcarea garantiei, neglijenta, raspunderea pentru produse sau similara, chiar daca s-a cunoscut posibilitatea unor asemenea daune. Negarea daunelor mentionate mai sus reprezinta un element fundamental al negocierii dintre noi si dvs, ca utilizator. Acest site si toate informatiile nu ar fi fost oferite fara aceste limitari.Niciun sfat si nicio informatie, obtinute verbal sau in scris de la noi prin intermediul acestui site, nu vor crea nicio garantie, declarative sau garantare care nu este exprimata in mod explicit in prezentul accord. Informatiile si toate celelalte materiale de pe acest site sunt furnizate numai cu scop informativ general si nu constituie recomandari profesionale. Este responsabilitatea dvs. sa evaluate exactitatea si completitudinea tuturor informatiilor disponibile pe acest site sau pe orice alt site cu care are legatura acesta

6. Nu ne asumăm responsabilitatea 

Sau răspunderea pentru niciun fel de daune cauzate de viruşii conţinuţi în orice fişier electronic din orice formular sau document. Nu ne asumăm niciun fel de răspundere faţă de dumneavoastră pentru orice daune de incidentale, speciale sau de consecinţă, de orice fel, care pot apărea în urma utilizării sau imposibilităţii de a utiliza acest site.

7.Site-uri terţe: 

Toate regulile, termenii şi condiţiile, celelalte politici (inclusiv politicile de confidenţialitate) şi procedurile de operare aferente site-urilor terţe spre care există link-uri, sunt aplicabile şi dvs. atunci când utilizaţi site-urile respective. Pentru conţinutul şi exactitatea informaţiilor şi opiniilor exprimate pe site-urile respective, noi nu ne asumăm niciun fel de răspundere, căci nu am investigat, monitorizat sau verificat exactitatea sau completitudinea informaţiilor de pe site-urile respective. Includerea oricărui site spre care există link pe site-ul nostru nu implică susţinerea sau aprobarea site-ului respectiv de către noi. Acest site şi site-urile terţe spre care există link sunt entităţi independente şi niciuna dintre părţi nu are autoritatea de a-şi asuma declaraţii sau angajamente în numele celeilalte părţi. Acţionaţi pe riscul dumneavoastră dacă vă hotărâţi să părăsiţi site-ul nostru pentru a naviga pe site-urile terţe spre care există link pe site-ul nostru.

8.Produse şi servicii ale terţilor: 

Pe site-ul nostru facem publicitate la site-uri terţe spre care există link-uri, site-uri terţe de pe care puteţi cumpăra sau obţine în alte fel anumite oferte de gratuităţi, mostre de bunuri sau servicii de evaluare gratuite. Trebuie să se înţeleagă pe deplin că noi nu operăm şi nu controlăm astfel de oferte de gratuităţi, produse sau servicii oferite de site-urile terţe spre care există link. Răspunderea pentru toate aspectele legate de prelucrarea comenzilor, facturare şi servicii pentru clienţi aparţine exclusiv respectivelor site-uri terţe. Noi nu suntem parte la nicio tranzacţie între dvs. şi site-urile terţe spre care există link pe site-ul nostru. Sunteţi de acord că utilizaţi astfel de site-uri terţe spre care există link pe site-ul nostru exclusiv pe riscul dvs. şi fără nicio garanţie de vreun fel din partea noastră, exprimată sau insinuată sau de alt fel. În niciun caz nu vom fi răspunzători pentru daunele pe care le puteţi suferi în urma tranzacţiilor dintre dvs. şi site-urile terţe spre care există link pe site-ul nostru sau pentru vreuna dintre informaţiile care apar pe site-urile terţe spre care există link pe site-ul nostru sau pe orice alt site care are legătură cu site-ul nostru. Toate ideile, notele, sugestiile, conceptele şi celelalte informaţii trimise nouă de dumneavoastră (denumite colectiv „Trimiteri”) vor fi considerate şi vor rămâne proprietatea noastră exclusivă şi nu vor fi supuse niciunei obligaţii de confidenţialitate din partea noastră. Fără a limita cele de mai sus, vom considera că deţinem toate drepturile cunoscute şi existente, de orice fel sau natură, legate de Trimiteri şi vom avea dreptul să le folosim fără restricţii în orice scop, fără a da niciun fel de compensaţie autorului Trimiterilor.

9.Generalităţi: 

Sunteţi de acord că toate acţiunile sau demersurile legate direct sau indirect de prezentul Acord sau de utilizarea de către dumneavoastră a site-ului sau a mostrelor de produse, a ofertelor de gratuităţi sau a serviciilor obţinute de dvs. în urma utilizării site-ului, vor fi soluţionate în tribunalele din Romania.

10. Înteleg ca prelucrarea datelor cu caracter personal se va realiza cu respectarea prevederilor Regulamentului nr.679/2016 adoptat de Parlamentul European și Consiliul Uniunii Europene pentru aprobarea normelor privind protecţia în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal, precum şi a normelor referitoare la libera circulaţie a acestui tip de date cu caracter personal. Sunt de acord cu realizarea de fotografii și filmări în cadrul evenimentului, precum și cu publicarea rezultatelor de către organizatori. Detalii puteți consulta în cadrul politicii de confidențialitate.

Plachetele despre masurile obligatorii ANPC de informare a consumatorilor cu privire la solutionarea alternativa a litigiilor (informatii disponibile aici https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/257649?fs=e&s=cl  )