Regulamentul

Probelor
SEMIMARATON ȘI CROS – 8 km

AIUD GREEN RUN BY DP WORLD

Ediția II -a 

14.09.2024

ORGANIZATORI

Asociatia Dr. Brendus Gyula Egyesulet în parteneriat cu Primăria Municipiului Aiud

DATA SI LOCUL COMPETITIEI

Semimaratonul Aiud GreenRun by DP World este o experiență captivantă care îmbină frumusețea naturii transilvănene cu provocările alergării pe o distanță de 21 de kilometri.

Crosul se desfășoară parțial pe același traseul spectaculos al Semimaratonului, dar pe o distanță mai scurtă de aproximativ 8 km.

Competiția se desfășoară sâmbătă, 14.09.2024, începând cu ora 09:00, startul fiind în municipiul Aiud, județul Alba, de lângă Cetatea Aiudului.

CONDIȚII PARTICIPARE

Pentru a putea participa la cursa de Semimaraton sau Cros din cadrul evenimentului sportiv Aiud Green Run by DP World si pentru a primi kitul de concurs fiecare participant va trebui sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

1. sa aiba impliniti cel putin 18 ani pana in ziua cursei – 14 septembrie 2024;
2. sa achite contributia de participare;
3. sa aiba in posesie sa un act de identitate pentru verificare;
4. sa isi asume integral raspunderea pentru orice eventual accident sau paguba care ar putea sa survina pe parcursul derularii cursei, fara a putea atrage raspunderea organizatorilor.
5. sa isi asume responsabilitatea ca au capacitatea fizica si ca au avizul medical pentru a participa la cursa la care s-au înscris.
6. să prezinte declarația pe proprie răspundere semnată atunci când ridică kitul de participare

Organizatorul isi declina orice responsabilitate cu privire la orice problema medicala aparuta in timpul sau ulterior evenimentului.

Participarea la eveniment este un act strict personal. Este interzisa schimbarea, vanzarea, transferul sau oferirea pentru schimb a inscrierii la eveniment. Totodata se interzice purtarea numarului de concurs de catre o alta persoana decat cea careia i-a fost alocat conform datelor prezentate la inregistrare. Orice incalcare a acestei reguli va fi sanctionata de catre organizator prin descalificarea alergatorului si interzicerea participarii acestuia la evenimente ulterioare.

III. CONTRIBUTIE PARTICIPARE

Contribuția pentru participare, indiferent de momentul efectuării înscrierii, în limita locurilor disponibile, este de 70 lei.

În kitul de participare pentru cursele Semimaraton si Cros veți găsi următoarele produse:

Tricou tehnic de alergare

Sac depozitare obiecte personale

Număr de concurs

Chip cronometraj

Medalie la finalizare cursei

Alte servicii incluse în pachetul de start:

Puncte hidratare si alimentare pe traseu si in zona de start/sosire

Gustare la terminarea cursei

Asistenta medicala

Toalete, garderoba si vestiare

Fotografii pe traseu

Diplomă

IV. INREGISTRAREA IN COMPETITIE SI MODALITATI DE PLATA

Înregistrarea pentru cursa de  semimaraton și cros, se face doar online, mai multe informații regăsindu-se pe site-ul competitiei: www.aiudgreenrun.ro, pana cel tarziu in data de 1 septembrie 2024 pentru cei care doresc tricou pe dimensiunea lor. Înscrierile vor fi deschis și ulterior, până pe 10 septembrie, în limita locurilor disponibile. 

Plata se va face prin virament bancar, plata online prin card bancar sau numerar la sediul Asociației, în Municipiul Aiud, str. Morii, nr. 24, județul Alba, in zilele de luni pana vineri, între orele 10:00 – 12:00

Informatii bancare: Asociatia Dr. Brendus Gyula Egyesulet

Adresa: Municipiul Aiud, strada Morii, nr. 24, județul Alba

CUI/CIF: 37024840

IBAN: RO51BTRLRONCRT0381116201

Detalii plata: „Inregistrare Aiud GreenRun by DP World – cursa – nume participant”

Inregistrarea este finalizata doar la momentul incasarii taxei de inregistrare. Inregistrarea este stearsa daca in termen de 3 zile lucratoare de la momentul inregistrarii online nu se incaseaza contravaloarea taxei de inregistrare. Participantii vor primi un email automat de confirmare a inregistrarii dupa achitarea contributiei de participare.

Conditiile particulare pentru inscrierea in cursele speciale dedicate adolescentilor precum si regulamentul de desfasurare al acestora va rugam sa le consultati in sectiunile specifice. Recomandam de asemenea consultarea integrala a informatiilor din siteul evenimentului www.aiudgreenrun.ro cat si urmarirea paginii de Facebook a evenimentului.

V.  LIMITE LA INREGISTRARE

Numarul maxim de locuri pentru cursele din cadrul evenimentului sportiv Aiud GreenRun by DP World:

• Semimaraton: 250 de locuri
• Cros: 250 de locuri
• Family Run: 200 de echipe
VI. PREMII SI CLASAMENT

Cursele Semimaraton si Cros vor avea clasament propriu ce va contine timpul fiecarui alergator si locul la general, precum si la categoria din care face parte.

Categoriile sunt urmatoarele:

Semimaraton:

FEMININ, MASCULIN și 18 – 29 ani, 30 – 39 ani, 40 – 49 ani, 50 – 59 ani; 60ani – 69 ani, 70+ ani.

Pentru fiecare categorie de vârstă participanții vor selecta și genul feminin sau masculin.

Cros:

FEMININ, MASCULIN și 15 – 17 ani, 18 – 29 ani, 30 – 39 ani, 40 – 49 ani, 50 – 59 ani; 60ani – 69 ani, 70+ ani.

Pentru fiecare categorie de vârstă participanții vor selecta și genul feminin sau masculin.

Pentru a se acorda premiile la categoriile de vârsta este necesar ca in fiecare categorie de varsta sa ia startul minim 5 concurenti de acelasi sex.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu acorda premiile la categoriile de varsta la care nu este indeplinita conditia minima de participare mentionata mai sus. În cazul in care nu se indeplineste numarul minim de participanti in vreuna dintre categoriile OPEN sau de varsta, pentru stimularea competitivitatii in cursa, organizatorul poate acorda premiul doar castigatorului categoriei – Locul I.

Cursa Family Run va avea doar categoria OPEN.
PREMII IN BANI AIUD GREENRUN BY DP WORLD

PROBA

CATEGORIA

 

Locul I

Locul II

Locul III

Semi maraton

OPEN

masculin

1500

1000

750

 
 

feminin

1500

1000

750

PROBA

CATEGORIA

 

Locul I

Locul II

Locul III

Cros

OPEN

masculin

700

400

200

 
 

feminin

700

400

200

Categoriile de vârstă din cadrul celor două curse vor fi premiate cu diplome și produse/trofee, dacă sunt îndeplinite condițiile minime.

 

KITUL DE CONCURS

Continutul detaliat al kitului de concurs, perioada si locul ridicarii kitului  de concurs urmeaza a fi anuntate la o data ulterioara pe siteul evenimentului si pagina de Facebook.

Pentru ridicarea kitului de concurs alergatorii vor prezenta urmatoarele documente:

• scrisoarea de confirmare a inscrierii primita pe mail din partea organizatorului – tiparita si semnată
• document de identitate(organizatorii il verifica si il restiuie).

Minorii participanți la Cros sunt obligați să prezinte declarația de responsabilitate semnată de părinte/tutore.

VIII. RAMBURSAREA SAU MODIFICAREA CONTRIBUTIEI DE INSCRIERE

Contributia de inscriere este nerambursabila, chiar si in situatia in care persoana inscrisa nu se prezinta la eveniment.

Cei care doresc sa schimbe cursa pentru care s-au inscris o pot face gratuit doar pana la data de 26.08.2024, orice modificare efectuate dupa aceasta data va fi facuta doar prin achitarea unei taxe suplimentare de 50 de lei.

Pentru cazurile de forta majora trebuie sa prezinte un document acceptat de catre organizatori care sa poata atesta acest lucru, iar modificarea se va face gratuit .

Ori de cate ori este necesar, organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica traseul, pozitia punctelor de alimentare sau a oricarui alt elemente care fac parte din organizarea evenimentului. De asemenea, organizatorul va putea modifica data evenimentului sau orele de start in orice moment fara plata unei compensatii catre participanti.

In masura in care evenimentul nu poate avea loc sau este intrerupt din motive care nu sunt in controlul Organizatorului (cum ar fi , dar nelimitandu-se la decizii administrative ale autoritatilor, cazuri de forta majora, greve, instituirea unor stari de urgenta, etc), nu va fi responsabil de acoperirea nici unor prejudicii catre participanti.

Cu toate acestea, in situatiile de mai sus va oferi posibilitatea participantilor inscrisi sa se inscrie fara alte costuri la urmatorul eveniment al organizatorului, dar fara ca organizatorul sa suporte orice alt cost catre participanti.

In cazul anularii evenimentului din orice cauza imputabila organizatorului, orice participant care nu opteaza sa se inscrie la urmatorul eveniment al organizatorului are dreptul sa solicite si sa primeasca taxa de inregistare. Nici o alta suma nu va fi platita de catre organizator.

In cazul anularii evenimentului din orice cauza neimputabila organizatorului, taxele de inregistrare nu vor fi returnate, iar participantul va avea doar posibilitatea transferului taxei la urmatorul eveniment al organizatorului.

In semn de respect pentru mediul inconjurator, este interzisa sub orice circumstanta aruncarea resturilor, ambalajelor, paharelor sau orice alte obiecte/materiale pe traseul de concurs.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a opri un participant in cazul in care acesta este accidentat iar continuare cursei poate duce la agravarea situatiei pentru el sau cei din jur. Orice participant care nu mai poate sau nu mai vrea sa continue cursa indiferent de motiv trebuie sa-i informeze imediat pe organizatori la punctele de control sau sunand la numarul de telefon al organizatorului.

Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica traseul in orice moment, modificarile de traseu vor fi anuntate in prealabil. Organizatorii isi rezerva dreptul de a anula/amana cursa in cazuri exceptionale cu conditia ca toti participantii sa fie anuntati in prealabil. In cazul unor conditii meteorologice nefavorabile sau/si alte conditii speciale organizatorii isi rezerva dreptul de a opri cursa sau de a modifica bariera orara si/sau traseul. In caz de forta majora, prin aceasta intelegem orice evenimente care ar putea influenta buna desfasurare a evenimentului cum ar fi: inundatii majore, dezastre naturale sau evenimente politice majore care ii determina pe organizatori sa anuleze competitia, taxa de participare nu va fi returnata, se va stabili alta data pentru desfasurarea competitiei.

X. CRONOMETRAREA CURSEI

Cronometrarea pentru semimaraton și crosul de 8 km se va realiza cu chip-uri electronice de catre o companie specializata. Sistemul de cronometraj va inregistra timpul fiecarui alergator care va trece prin zona de START, punctele de control si zona de sosire. Repartizarea pe categorii de varsta a alergatorilor in clasament se va face automat de softul sistemului de cronometraj tinand cont de varsta pe care alergatorul o va implini pana la data de 14.09.2024. Punctele de control se afla in zona de start si sosire cat si pe traseul de alergare fara a fi semnalizate.

Alergatorii care nu trec prin toate punctele de control vor fi descalificati.

XI. DEPOZITAREA BAGAJELOR PERSONALE

In pachetul de start fiecare participant va primi o sacoșă. Sacoșa pentru depozitarea hainelor si obiectelor personale va fi lasat in zona indicata de catre organizator, zona care va fi asigurata cu paza, putand fi ridicat dupa terminarea cursei doar in baza numarului de concurs corespondent.

Va rugam sa nu lasati obiecte de valoare in sacii de depozitare. Organizatorii nu-si asuma responsabilitatea pentru distrugerea sau pierderea obiectelor personale.

XII.  ASISTENTA MEDICALA

Asistenta medicala va fi asigurata de catre organizator prin partenerii sai cu personal medical specializat, ambulanta fiind pozitionata in zona de start/sosire.

XIII. TIMPUL LIMITA

Timpii limita pentru probele competitive de adulti sunt: semimaraton 4 ore, crosul de 8 km – 2 ore. Orice alergator care ajunge la sosire dupa aceasta ora nu va fi inclus in clasamentul general al cursei la care a participat.

XIV. REGULI SPECIALE

Participantii sunt obligati ca inainte de ziua evenimentului sa citeasca si sa urmeze instructiunile prezentatate in sectiunea „Ziua cursei” de pe site-ul evenimentului www.aiudgreenrun.ro si, de asemenea, sa asculte si sa urmeze instructiunile organizatorilor la locul de desfasurare al evenimentului.

Prin participarea la această competiţie, participanţii sunt de acord să respecte şi să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor şi condiţiilor prezentului Regulament.

Regulamentul este întocmit şi este făcut public conform legislaţiei româneşti, fiind disponibil pe site-ul www.aiudgreenrun.ro. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmând ca astfel de modificări să intre în vigoare numai după publicarea unui anunţ prealabil de prezentare a acestor modificări pe site-ul www.aiudgreenrun.ro

Urmatoarele actiuni duc la descalificarea participantului in cursele competitive:

• numarul de concurs nu este prins pe tricou / bluza pe partea din faţă.
• purtarea altui număr de concurs în locul celui primit din partea organizatorilor
• schimbarea sau înlocuirea numărului (inclusiv în cazul pierderii) nu este permisa in ziua cursei şi nici schimbarea numerelor de concurs între alergători.
• ratarea unui punct de control
• nerespectarea regulilor
• comportament nesportiv fata de alti participanti, oficiali, public sau alte persoane participante la cursă
• aruncarea de resturi, ambalaje, pahare sau alte obiecte/lucruri in alte zone decât cele amenajate de organizatori
• prezenta la eveniment cu animale de companie care pot impiedica participantii pe traseul de alergare sau pot genera incidente in zona de alergare

Organizatorii se obligă, de asemenea, să respecte prevederile Legii nr. 677/2001 privind protecţia datelor personale. Prin urmare, organizatorii se angajează să păstreze confidenţialitatea datelor personale ale participanţilor şi câştigătorilor la prezenta competiţie şi să le utilizeze conform prezentului Regulament şi legislaţiei în vigoare. Organizatorii nu sunt responsabili pentru nicio expunere neautorizata a informatiilor personale si confidentiale cauzate de atacuri cibernetice sau furtul de date.

Prin inscrierea la evenimentul sportiv Aiud Green Run by DP World ediția din 2024, participantii sunt de acord sa primeasca mesaje din partea organizatorului despre activitatea acestuia, despre alte evenimente organizate de acesta sau la care acesta are calitatea de partener.

XV.   REGULI SPECIALE CURSE COPII si ADOLESCENTI

Inscrierile la cursa Family Run (echipe mixte adult + cel puțin copil minor) se realizeaza in conformitate cu regulamente proprii de desfasurare ale acestor curse, care vor fi afisate la momentul deschiderii procesului de inscrierie online pe siteul evenimentului www.aiudgreenrun.ro.

XVI. DREPTURI DE IMAGINE

Prin inregistrarea in competitie, toti participantii vor autoriza de drept organizatorii, inclusiv partenerii acestora sa foloseasca si sa reproduca orice declaratie sau imagine cu participantii in alergare sau nu.

Evenimentul poate fi inregistrat in scopuri de comunicare publica/informare, in orice modalitate (in special prin fotografii, inregistrari video etc), in orice mediu existent sau viitor, pentru comunicare internationala, in orice scop, inclusiv in scop de publicitate si comercial. Prin urmare, fiecare participant acorda in mod explicit Organizatorului, persoanelor imputernicite de catre Organizator si beneficiarilor (in special parteneri comerciali) permisiunea de a inregistra si de a reproduce, pe orice tip de suport, in orice format, respectiv de a reproduce si reprezenta, fara nicio remuneratie, de nicio natura, numele, vocea, imaginea, si informatii referitoare la activitatea sportiva desfasurata in contextul Evenimentului, pe o durata care nu poate depasi 20 ani de la data Evenimentului.

Participantul autorizeaza in mod expres. Organizatorul sa cedeze partenerilor la Eveniment sub- licente pentru folosirea imaginii in scopuri comerciale si publicitare.

Fiecare participant acorda permisiunea lui deplina si irevocabila Organizatorului, beneficiarilor (in special partenerilor sai comerciali), in scopul efectuarii de campanii de publicitate, promovare sau pentru vanzare 1) de a face orice modificari, adaugari sau suprimari pe care le considera necesare pentru a se utiliza imaginea sa, in conditiile definite mai jos, 2) de a include sau combina imaginea lui sau a ei cu orice semnaturi, expresii, sloganuri, legende, marci, semne distinctive, informatii legale, efecte vizuale si, in general vorbind, in orice utilizare in materialele de comunicare in care acestea sunt utilizate.

Pentru minori acest consimtamant este dat sub conditia ca drepturile si interesele majore ale acestora sa nu fie lezate de catre parintii acestora, de catre ocrotitorii legali (parinte, tutore etc) care efectueaza inscriere in numele acestora.

Participantul garanteaza ca imaginea sa nu face obiectul unui contract de exclusivitate.

Organizatorului, beneficiarilor sai si persoanelor imputernicite le este interzisa in mod expres folosirea numelui unui participant, a vocii sau imaginii in orice format cu caracter pornografic, rasist sau xenofob, si mai mult, in general, este interzisa orice utilizare care aduce atingere demnitatii participantului.

Participantii sunt informati si accepta neconditionat ca imaginea lor, inregistrata de catre reprezentantii oficiali ai Organizatorului, poate fi accesibila pe site-ul Evenimentului in zona destinata membrilor si pe site-ul Evenimentului in sectiunea „Rezultate”. In ceea ce priveste site-ul Evenimentului, participantii inteleg si sunt de acord ca orice utilizator de internet ii poate identifica dupa nume, prenume si/sau numarul de cursa.

XVII. DATE PERSONALE

Datele personale colectate – Asociatia Dr. Brendus Gyula Egyesulet, in calitate de Operator prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal: numele si prenumele, sexul, data nasterii, nationalitea, telefon mobil, tara si orasul de domiciliu, e- mail, cel mai bun timp personal, numele echipei (daca este cazul), coordonate bancare, imaginea foto/video, marimea tricoului.

Scopul si modalitatea de prelucrare a datelor – Datele sunt colectate de catre Asociatia Dr. Brendus Gyula Egyesulet cand va inregistrati la Aiud Green Run by DP World, prin intermediul platformei de inscrieri 42km.ro accesand/creand un cont personal. Datele personale furnizate de catre fiecare participant prin intermediul formularului de inregistrare vor fi pastrate in format electronic.

Furnizarea datelor cu caracter personal este obligatorie in vederea inregistrarii participantilor la competitii si organizarea corespunzatoare a acestora si sunt necesare in vederea procesarii taxelor de participare la cursele care necesita taxa de inscriere. Rezultatele personale la curse vor fi de asemenea inregistrate, pastrate, prelucrate si publicate in vederea crearii clasamentului, crearii unei arhive si tiparirea personalizata a rezultatelor pe diplome.

Refuzul de a furniza datele – Datele solicitate sunt esentiale pentru organizarea evenimentului. Prin urmare, in cazul refuzului persoanei vizate de a furniza aceste date, Operatorul va refuza inregistrarea in cursa/curse. Prin inregistrare participantul consimte la inregistrarea, prelucrarea utilizarea datelor personale in scopurile descrise la acest paragraf.

Dezvaluirea datelor personale – Asociatia Dr. Brendus Gyula Egyesulet nu dezvaluie datele dvs. personale niciunei terte parti cu exceptia situatiei cand exista o obligatie legala in acest sens, la cererea autoritatilor indreptatite (ex. Echipe de prim ajutor, Politie, Agentia Nationala Anti-Doping etc) sau cand apreciem ca este necesar in vederea investigarii, prevenirii sau pentru a actiona impotriva unor situatii potential ilegale, in caz de suspiciuni de frauda sau situatii de urgenta care implica punerea in pericol a integritatii fizice sau a securitatii oricarei persoane.

Securitatea datelor personale – Asociatia Dr. Brendus Gyula Egyesulet a implementat masuri tehnice si organizatorice rezonabile pentru a asigura datele dvs personale impotriva pierderii accidentale, a accesului, folosirii, distrugerii sau dezvaluirilor neautorizate.

Drepturile dvs. – aveti urmatoarele drepturi in conformitate cu prezentul Regulament si conform Regulamentului General privind Protectia Datelor (GDPR):

• Dreptul de a fi informat despre modalitatea de prelucrare a datelor;
• Dreptul de accesa datele personale pe care le detinem despre dvs;
• Dreptul de a rectifica datele pe care le detinem in cazul in care acestea sunt incorecte sau incomplete;- Dreptul de a fi uitat, adica dreptul de ne solicita stergerea datelor personale detinute;
• Dreptul de a restrictiona prelucrarea datelor personale;
• Dreptul la portabilitatea datelor, adica de a fi transferate catre o alta organizatie;
• Dreptul de a obiecta ca datele personale sa fie folosite in anumite scopuri;

In cazul in care doriti sa reclamati modalitatea de gestionare a datelor dvs., va rugam sa contactati Asociatia Dr. Brendus Gyula Egyesulet la adresa de email office@aiudgreenrun.ro sau in scris la adresa: Municipiul Aiud, str. Morii, nr. 24, județul Alba. Vom analiza sesizarea dvs. si vom colabora cu dvs. pentru rezolvarea problemei. Este posibil sa va solicitam dovezi ale identitatii.

Actualizarea datelor – Puteti revizui, corecta, actualiza sau sterge datele personale accesand contul creat pe platforma 42km.ro.

Daca in continuare considerati ca datele dvs. nu sunt gestionate corect conform legii, puteti contacta Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, unde puteti depune o plangere.

Prelucrarea datelor personale ale copiilor – Datele personale ale minorilor (nume, prenume si data nasterii) sunt colectate de la parinti si sunt sterse dupa trei luni de la terminarea evenimentului.

Va dorim sa aveti parte de o experienta cat mai placuta in cadrul Aiud Green Run by DP World 2024.

REGULAMENTUL COMPETITIEI FAMILY RUN

AIUD GREEN RUN BY DP WORLD

Ediția  II-a

14.09.2024

 

ORGANIZATORI

Asociatia Dr. Brendus Gyula Egyesulet în parteneriat cu Primăria Municipiului Aiud

 

DATA SI LOCUL COMPETITIEI

14 septembrie 2024, ora 12:00
Municipiul Aiud, județul Alba – lângă Cetatea Aiudului

FAMILY RUN este o competitie sportiv-distractiva, in familie, prin care se urmărește promovarea miscarii si sportului in aer liber precum. Contribuția de participare va fi donată în integralitate pentru o cauză nobilă, pe care o vom anunța în următoarea perioadă.

CONDITII DE PARTICIPARE

Cursa FAMILY RUN presupune o echipa formata din:

 • cel putin un minor sub 14 ani si unul dintre părinții/tutorii acestuia.

O echipa poate avea maximum 9 membri.

Distanta intre membrii echipei in timpul cursei trebuie sa nu depășească 2 metri, sub sanctiunea descalificarii.

Pentru a participa in cursa FAMILY RUN toti participantii trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

 • toti participantii trebuie sa fie clinic sanatosi si apti medical pentru efort
 • participantii minori trebuie sa aiba varsta sub 14 ani la data de 14.09.2024
 • participantii majori isi asuma integral raspunderea pentru orice eventual accident sau paguba care ar putea sa survina pe parcursul derularii cursei, fara a putea atrage raspunderea organizatorilor si sa supravegheze in permanenta participantii minori din propria echipa. Organizatorul isi declina orice responsabilitate cu privire la orice problema medicala aparuta in timpul sau ulterior cursei
 • sa achite contributia de participare 30 lei/participant;
 • sa aiba in posesie sa un act de identitate pentru verificare(carte identitate pentru adulti si certificat de nastere pentru minori – actele nu vor ramane la organizator, vor fi doar verificate si restituite titularului);
 • sa isi asume responsabilitatea ca au capacitatea fizica si ca au avizul medical pentru a participa la cursa la care s-au înscris.

INREGISTRAREA IN COMPETITIE 

Inregistrarea pentru CURSA FAMILY RUN se face doar online pe siteul competitiei: www.aiudgreenrun.ro până cel tarziu in data de 12.09.2024.

In ziua competitiei se vor face inscrieri in zona de start pana la ora 10:00 in limita locurilor disponibile.

Contribuția de participare va fi donată în integralitate pentru o cauză nobilă, pe care o vom anunța în următoarea perioadă. Plata contribuției se va face prin virament bancar sau plata online prin card bancar.

Informatii bancare: Asociatia Dr. Brendus Gyula Egyesulet

Adresa: Aiud, Str Morii, nr. 24

CUI/CIF: RO37293228

Banca Transilvania Aiud

IBAN: RO51BTRLRONCRT0381116201

Detalii plata: „Inregistrare Family Run – NUME ECHIPĂ

Inregistrarea este finalizata doar la momentul incasarii contributiei de inregistrare. Inregistrarea este stearsa daca in termen de 5 zile lucratoare de la momentul inregistrarii online nu se incaseaza contravaloarea taxei de inregistrare. Participantii isi pot verifica online statusul inregistrarii pe lista de inregistrari din siteul evenimentului.

NumaRul maxim de echipe care pot participa la cursa este de 200 de echipe.

Participantii la FAMILY RUN nu vor fi cronometrati cu chip. Aceasta cursa urmareste popularizarea alergarii si promovarea alergarii ca sport de masa.

Inregistrarea in cursa FAMILY RUN se face numai de catre un adult participant in cursa, prin completarea unui formular de inscriere si a declaratiei pe propria raspundere privind participarea la cursa.

Nu este admisa inregistrarea in cursa in numele altor participanti care nu sunt prezenti la inscriere.

Cu ocazia inregistrarii, persoana care face inregistrarea va completa declaratia pe propria raspundere privind asumarea responsabilitatii pentru toti membrii familiei participanti in cursa precum si pentru faptul ca acestia sunt apti medical si ca pot parcurge intreaga distanta a cursei.

Din motive de siguranta se interzice alergare in cursa cu minori in brate, hamuri, carucioare sau alte dispozitive.

REGULI SI LIMITARI

Alergatorii dintr-o echipa care nu trec impreuna prin toate punctele de control si la linia de sosire vor fi descalificati.

Este interzis orice ajutor extern primit de catre alergatori pe timpul cursei, precum si primirea si consumarea unor alte bauturi sau energizante din partea altor persoane in afara celor desemnate de catre organizatori sa asigure si sa deserveasca zona de hidratare.

ASISTENTA MEDICALA

Asistenta medicala va fi asigurata de catre organizator prin partenerii sai cu personal medical specializat, ambulanta fiind pozitionata in zona de start/sosire.

PREMII

Vor fi premiate echipele care se claseaza pe locurile I-III cu premii constand in medalii/produse din partea sponsorilor si organizatorilor.

FESTIVITATEA DE PREMIERE:

12:30 – festivitatea de premiere la cursa FAMILY RUN va avea loc în zona de finish de lângă Primăria municipiului Aiud

ATENTIE : Absenta castigatorilor la festivitatea de premiere duce la pierderea dreptului la premii! Acordarea premiul se face doar personal in baza actului de identitate!

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica ora festivitatii de premiere in functie de evolutia participantilor in cursa pentru a se putea asigura prezenta acestora la festivitate. Orice modificare a orei va fi anutata prin sistemul audio in zona de start/sosire precum si pe pagina de Facebook a organizatorului.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele personale colectate

Asociatia Dr. Brendus Gyula Egyesulet in calitate de Operator prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal: numele si prenumele, sexul, data nasterii, nationalitea, telefon mobil, tara si orasul de domiciliu, e-mail, cel mai bun timp personal, numele echipei (daca este cazul), coordonate bancare, imaginea foto/video, marimea tricoului.

Scopul si modalitatea de prelucrare a datelor

Datele sunt colectate de catre Asociatia Dr. Brendus Gyula Egyesulet cand va inregistrati la Green Run by DP World, prin intermediul formularului de contact pe site-ul www.aiudgreenrun.ro . Datele personale furnizate de catre fiecare participant prin intermediul formularului de inregistrare vor fi pastrate in format electronic.

Furnizarea datelor cu caracter personal este obligatorie in vederea inregistrarii participantilor la competitii si organizarea corespunzatoare a acestora si sunt necesare in vederea procesarii taxelor de participare la cursele care necesita taxa de inscriere.

Rezultatele personale la curse vor fi de asemenea inregistrate, pastrate, prelucrate si publicate in vederea crearii clasamentului, crearii unei arhive si tiparirea personalizata a rezultatelor pe diplome.

Refuzul de a furniza datele

Datele solicitate sunt esentiale pentru organizarea evenimentului. Prin urmare, in cazul refuzului persoanei vizate de a furniza aceste date, Operatorul va refuza inregistrarea in cursa/curse. Prin inregistrare participantul consimte la inregistrarea, prelucrarea utilizarea datelor personale in scopurile descrise la acest paragraf.

Dezvaluirea datelor personale –

Asociatia Dr. Brendus Gyula Egyesulet nu dezvaluie datele dvs. personale niciunei terte parti cu exceptia situatiei cand exista o obligatie legala in acest sens, la cererea autoritatilor indreptatite (ex. Echipe de prim ajutor, Politie, Agentia Nationala Anti- Doping etc) sau cand apreciem ca este necesar in vederea investigarii, prevenirii sau pentru a actiona impotriva unor situatii potential ilegale, in caz de suspiciuni de frauda sau situatii de urgenta care implica punerea in pericol a integritatii fizice sau a securitatii oricarei persoane.

Securitatea datelor personale

Asociatia Dr. Brendus Gyula Egyesulet a implementat masuri tehnice si organizatorice rezonabile pentru a asigura datele dvs personale impotriva pierderii accidentale, a accesului, folosirii, distrugerii sau dezvaluirilor neautorizate.

Drepturile dvs.

Aveti urmatoarele drepturi in conformitate cu prezentul Regulament si conform Regulamentului General privind Protectia Datelor (GDPR):

 • dreptul de a fi informat despre modalitatea de prelucrare a datelor;
 • dreptul de accesa datele personale pe care le detinem despre dvs;
 • dreptul de a rectifica datele pe care le detinem in cazul in care acestea sunt incorecte sau incomplete;
 • dreptul de a fi uitat, adica dreptul de ne solicita stergerea datelor personale detinute;
 • dreptul de a restrictiona prelucrarea datelor personale;
 • dreptul la portabilitatea datelor, adica de a fi transferate catre o alta organizatie;
 • dreptul de a obiecta ca datele personale sa fie folosite in anumite scopuri;

In cazul in care doriti sa reclamati modalitatea de gestionare a datelor dvs., va rugam sa contactati Asociatia Dr. Brendus Gyula Egyesulet la adresa de email office@aiudgreenrun.ro . Vom analiza sesizarea dvs. si vom colabora cu dvs. pentru rezolvarea problemei. Este posibil sa va solicitam dovezi ale identitatii.

Actualizarea datelor

Puteti revizui, corecta, actualiza sau sterge datele personale accesand contul creat pe platforma 42km.ro.

Daca in continuare considerati ca datele dvs. nu sunt gestionate corect conform legii, puteti contacta Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, unde puteti depune o plangere.

Prelucrarea datelor personale ale copiilor

Datele personale ale minorilor (nume, prenume si data nasterii) sunt colectate de la parinti si sunt sterse dupa trei luni de la  terminarea evenimentului.

DREPTURI DE IMAGINE

Prin inregistrarea in competitie, toti participantii vor autoriza de drept organizatorii, inclusiv partenerii acestora sa foloseasca si sa reproduca orice declaratie sau imagine cu participantii in alergare sau nu.

Evenimentul poate fi inregistrat in scopuri de comunicare publica/informare, in orice modalitate (in special prin fotografii, inregistrari video etc), in orice mediu existent sau viitor, pentru comunicare internationala, in orice scop, inclusiv in scop de publicitate si comercial. Prin urmare, fiecare participant acorda in mod explicit Organizatorului, persoanelor imputernicite de catre Organizator si beneficiarilor (in special parteneri comerciali) permisiunea de a inregistra si de a reproduce, pe orice tip de suport, in orice format, respectiv de a reproduce si reprezenta, fara nicio remuneratie, de nicio natura, numele, vocea, imaginea, si informatii referitoare la activitatea sportiva desfasurata in contextul Evenimentului, pe o durata care nu poate depasi 20 ani de la data Evenimentului. Participantul autorizeaza in mod expres organizatorul sa cedeze partenerilor la Eveniment sub-licente pentru folosirea imaginii in scopuri comerciale si publicitare.

Fiecare participant acorda permisiunea lui deplina si irevocabila Organizatorului, beneficiarilor (in special partenerilor sai comerciali), in scopul efectuarii de campanii de publicitate, promovare sau pentru vanzare 1) de a face orice modificari, adaugari sau suprimari pe care le considera necesare pentru a se utiliza imaginea sa, in conditiile definite mai jos, 2) de a include sau combina imaginea lui sau a ei cu orice semnaturi, expresii, sloganuri, legende, marci, semne distinctive, informatii legale, efecte vizuale si, in general vorbind, in orice utilizare in materialele de comunicare in care acestea sunt utilizate.

Pentru minori acest consimtamant este dat sub conditia ca drepturile si interesele majore ale acestora sa nu fie lezate de catre parintii acestora, de catre ocrotitorii legali (parinte, tutore etc) care efectueaza inscriere in numele acestora.

Participantul garanteaza ca imaginea sa nu face obiectul unui contract de exclusivitate.

Organizatorului, beneficiarilor sai si persoanelor imputernicite le este interzisa in mod expres folosirea numelui unui participant, a vocii sau imaginii in orice format cu caracter pornografic, rasist sau xenofob, si mai mult, in general, este interzisa orice utilizare care aduce atingere demnitatii participantului.

Participantii sunt informati si accepta neconditionat ca imaginea lor, inregistrata de catre reprezentantii oficiali ai Organizatorului, poate fi accesibila pe site-ul Evenimentului in zona destinata membrilor si pe site-ul Evenimentului in sectiunea „Rezultate”. In ceea ce priveste site-ul Evenimentului, participantii inteleg si sunt de acord ca orice utilizator de internet ii poate identifica dupa nume, prenume si/sau numarul de cursa.

Va dorim sa aveti parte de o experienta cat mai placuta in cadrul cursei sportiv-distractive

Aiud Green Run by DP World

Cursele evenimentului

Semimaraton

21 Kilometri

70Lei
 • Traseul Semimaratonului Aiud Green Run by DP World este conceput pentru a-ți oferi o experiență memorabilă de alergare în mijlocul naturii, peisajelor transilvane și atmosferei autentice a municipiului Aiud. Indiferent de nivelul tău de experiență în alergare, acest traseu te va provoca și te va inspira să îți depășești limitele.

 • Afla mai multe
Inscrie-te
Cros

8 kilometri

70Lei
 • Traseul Crosului de 8 km din cadrul Aiud GreenRun by DP World oferă o experiență unică, în care participanții pot alerga pe o porțiune a traseului de Semi-maraton din zona Pădurii Poligon, ajungând într-un punct cu vedere panoramică asupra municipiului Aiud

 • Afla mai multe
Inscrie-te
Family Run

2 kilometri

30Lei (tarif per membru)
 • Family Run este o ocazie minunată de a petrece timp de calitate împreună cu familia și de a promova un stil de viață activ și sănătos. Indiferent de vârsta sau nivelul de pregătire fizică, toți membrii familiei pot să se implice și să se distreze în această cursă de 2 km.

 • Afla mai multe
Inscrie-te

Inscriere Rapida

premii

devino voluntar

kit concurs

descarca traseu

sponsorii

nostri

Sponsorul principal al evenimentului este DP World – cu peste 103.000 de angajați în 75 de țări, DP World este unul dintre principalii facilitatori ai comerțului internațional. Integrând infrastructura fizică (porturi și terminale intermodale) cu tehnologia, crează soluții care reduc perturbațiile în lanțurile de aprovizionare, de la poarta fabricii până la ușa clientului.

În România, DP World gestionează cel mai mare terminal de containere la Marea Neagră, situat în portul Constanța. Începând cu 2023 DP World va opera și terminalul intermodal din Aiud Logistics Park prin care urmărește conectarea facilă a Transilvaniei cu piețele de producție și consum din întreaga lume.

Parteneri instituționali
Parteneri media