Despre

Traseu
Traseul Semimaratonului Aiud Green Run by DP World este o experiență captivantă care îmbină frumusețea naturii transilvane cu provocările alergării pe o distanță de 22 de kilometri. 

Iată o scurtă descriere a acestui traseu:

 • Startul se dă în centrul municipiului Aiud, lângă Cetatea Aiudului, într-o atmosferă plină de entuziasm și emoție. Alergătorii vor porni spre DJ107i – drum cunoscut ca „Transapuseana”, fiind îndrumați de echipa de organizare și voluntari, care asigură siguranța și buna desfășurare a evenimentului.
 • Pe măsură ce se îndepărtează de centrul orașului, alergătorii vor intra într-un peisaj pitoresc dominat de dealuri și vegetație verde. Traseul se îndreaptă spre pădurile transilvane sălbatice, oferind oportunitatea de a alerga în mijlocul naturii și de a te bucura de aerul curat și liniștea din jur.
 • Parcursul traseului Semimaratonului cuprinde urcări și coborâri, oferind astfel o provocare tehnică și fizică pentru alergători. Aceste variații de teren îți vor testa rezistența și îți vor oferi senzații intense pe parcursul alergării.
 • Punctele de hidratare și punctele de control vor fi amplasate strategic pe traseu, asigurându-se că fiecare alergător beneficiază de hidratarea și asistența necesare pe parcursul cursei.
 • Ultima parte a traseului te va aduce înapoi într-un punct de belvedere a orașului, cu o coborâre spre Parcul Municipal Aiud, unde vei fi întâmpinat de un val de entuziasm și încurajări din partea publicului și a voluntarilor. Trecerea liniei de sosire se face în centrul orașului (în apropiere de punctul de start).

Traseul Semimaratonului Aiud Green Run by DP World este conceput pentru a-ți oferi o experiență memorabilă de alergare în mijlocul naturii, peisajelor transilvane și atmosferei autentice a municipiului Aiud. Indiferent de nivelul tău de experiență în alergare, acest traseu te va provoca și te va inspira să îți depășești limitele.

Fii pregătit pentru aventură, conectează-te cu natura și bucură-te de fiecare pas pe traseul Semimaratonului Aiud Green Run by DP World!

JOI – 12 SEPTEMBRIE 2024

07:30 – 16:00 Ridicarea kiturilor de concurs, Primăria Aiud

VINERI – 13 SEPTEMBRIE 2024

07:30 – 20:00 – Ridicarea kiturilor de concurs, Primăria Aiud

SÂMBĂTĂ – 14 SEPTEMBRIE 2024

07:00 – 08:15Ridicarea kiturilor de concurs, zona de start

08:30 – 08:50Încălzirea oficială

09:00 – Start SEMIMARATON – 21 Km

12:30 Premiere

Zona de start / finish: Primaria Aiud

 

Click aici pentru a deschide traseul

days
:
hrs
:
min
:
sec
0
Inscrisi

Inscriere Rapida

premii

devino voluntar

kit concurs

descarca traseu

Aiud Green Run by DP World

Cursele evenimentului

Semimaraton

21 Kilometri

70Lei
 • Traseul Semimaratonului Aiud Green Run by DP World este conceput pentru a-ți oferi o experiență memorabilă de alergare în mijlocul naturii, peisajelor transilvane și atmosferei autentice a municipiului Aiud. Indiferent de nivelul tău de experiență în alergare, acest traseu te va provoca și te va inspira să îți depășești limitele.

 • Afla mai multe
Inscrie-te
Cros

8 kilometri

70Lei
 • Traseul Crosului de 8 km din cadrul Aiud GreenRun by DP World oferă o experiență unică, în care participanții pot alerga pe o porțiune a traseului de Semi-maraton din zona Pădurii Poligon, ajungând într-un punct cu vedere panoramică asupra municipiului Aiud

 • Afla mai multe
Inscrie-te
Family Run

2 kilometri

30Lei (tarif per membru)
 • Family Run este o ocazie minunată de a petrece timp de calitate împreună cu familia și de a promova un stil de viață activ și sănătos. Indiferent de vârsta sau nivelul de pregătire fizică, toți membrii familiei pot să se implice și să se distreze în această cursă de 2 km.

 • Afla mai multe
Inscrie-te

sponsorii

nostri

Sponsorul principal al evenimentului este DP World – cu peste 103.000 de angajați în 75 de țări, DP World este unul dintre principalii facilitatori ai comerțului internațional. Integrând infrastructura fizică (porturi și terminale intermodale) cu tehnologia, crează soluții care reduc perturbațiile în lanțurile de aprovizionare, de la poarta fabricii până la ușa clientului.

În România, DP World gestionează cel mai mare terminal de containere la Marea Neagră, situat în portul Constanța. Începând cu 2024 DP World operează și terminalul intermodal din Aiud Logistics Park prin care urmărește conectarea facilă a Transilvaniei cu piețele de producție și consum din întreaga lume.

Parteneri instituționali
Parteneri media